Хиалуронови филъри

Грижата, от която Вашата кожа се нуждае

Красивата и здрава кожа се забелязва отдалеч. С напредването на възрастта обаче производството на хиалуронова киселина в тялото намалява. Това води до влошаване вида на кожата и до нуждата от външна намеса за поддържане на нейната плътност и сияен вид. Тук се включват хиалуроновите филъри.

Хиалуроновите филъри се поставят с помощна на тънка игла. Тяхната функция е да подмладят, заздравят и възстановят вида на кожата. Има различни видове естетични филъри според индивидуалните изисквания на всеки пациент.

За процедурата

Преди да се премине към терапията, се нанася обезболяващ крем. След процедурата е възможно да се появят зачервявания, леки отоци или синини, които отшумяват в рамките на няколко дни. Този тип филъри не крият риск от алергии и имат дълготраен ефект върху кожата.

С помощта на хиалуронови филъри могат да бъдат повлияни кожни проблеми като бръчки, тъмни кръгове, белези, дехидратация на кожата. Те служат и за моделиране на лицето, оформяне на устни, скули, брадичка, долна челюст, повдигане на вежди и т.н.

Обърнете се към специалист, който да изготви план за терапия според индивидуалните Ви нужди и цели. Ефектът от хиалуроновите филъри може да продължи от 6 до 24 месеца.

Процедурата не се препоръчва при бременни и кърмещи жени, както и при хора с кожни инфекции или с вирусни заболявания.

Разгледайте промоционалните ни пакети с настаняване и процедури