Интравенозна терапия Detox DR—IP

Факторите, които могат да доведат до влошаване на здравословното ни състояния, никак не са малко. Те засягат аспекти от неправилно хранене до замърсяване на околната среда, на което сме постоянно изложени. Добрата новина е, че можете да помогнете на тялото си да се справи с всички вредни влияния като му подарите детокс за изчистване на натрупаните токсини.

Какво е интравенозна терапия?

Интравенозната терапия Detox DR—IP е бърз и ефективен метод за пречистване на организма и зареждането му с полезни вещества. С негова помощ се приема комплекс от минерали, витамини и антиоксиданти, който не попада в храносмилателната система, а директно в кръвта. Това се случва по венозен път, а ефектът е мигновен – тонизиране, подобряване на концентрацията и качеството на съня, цялостно положително усещане и подсилване на имунитета.

Как се извършва процедурата?

Пациентът отива в специализираната клиника около 15 мин. преди началото на терапията, за да се успокои и отпусне в приятна обстановка. Лекарят подготвя интравенозния бустер и започва вливане венозно. Процедурата продължава около 60 мин. След края пациентът трябва да изчака 10 мин. преди да си тръгне и да се върне към ежедневието си.

Колко пъти се прави процедурата?

Препоръчително е да се направят 3 интравенозни влияния на детокс бустери един след друг, а след това терапиите да се ограничават до една месечно.

Какви са ползите от процедурата?

Както вече споменахме, тази терапия е насочена към пречистване на организма от натрупаните токсини. Благодарение на нея се подобрява общото физическо състояние и не само. Този полезен коктейл въздейства чудесно и върху кожата, забавяйки процеса на стареене. Косата и ноктите също биват повлияни положително от ефекта на бустера.

Има разновидност на терапията, при която освен детокс бустер, в тялото се усвояват и антиоксиданти. Този тип процедура е анти-ейдж – насочена към подмладяване, хидратиране и заздравяване на кожата.

Интравенозните бустери с високо съдържание на антиоксиданти подсилват имунната защита и клетъчните стени. Помагат при настинки, грип, хепатит, ПМС и т.н. Тези терапии са много полезни за спортуващи, тъй като съдействат за възстановяването на тялото.

Процедурата не се препоръчва при хора с проблеми със сърцето, тежки алергии, бъбречна или чернодробна недостатъчност.

Разгледайте промоционалните ни пакети с настаняване и процедури