Мезотерапия

Тайната на младостта

Мезотерапията е една от най-популярните козметични процедури – еликсирът на младостта за дамите. Това е инжекционна терапия, при която в кожата се въвежда комплекс от полезни вещества като минерали и аминокиселини. Това подпомага производството на еластин и колаген в кожата, прави я по-здрава и помага за заличаването на определени кожни несъвършенства. Мезотерапията обогатява кожата отвътре – на ниво, до което различни козметични продукти не достигат. Тя може да се съчетава с други естетични терапии като ботокс, химичен пилинг и други.

За процедурата

Терапията се прави от дерматолог, който най-напред обезболява зоната с анестетичен крем. След това чрез убождания в средния слой на кожата се въвеждат полезните вещества в нея. След процедурата е възможна появата на синини, които ще се заличат за няколко дни.

Мезотерапията им редица ползи за кожата. С нейна помощ се подобрява цялостното ѝ състояние, третират се проблеми като неравномерен тен, фини бръчици, дехидратация, пигментни петна, уморена и отпусната кожа.

Препоръчва се сесия от 3 до 6 терапии през 7 до 14 дни. Вашият лекар ще Ви изготви индивидуален план според състоянието на Вашата кожа.

Мезотерапията не се препоръчва при бременни и кърмещи жени, както и при хора с кожни инфекции.

Разгледайте промоционалните ни пакети с настаняване и процедури