СПА

Заповядайте в нашата СПА зона, пълна с възможности за ГРАНД удоволствия! Разполагаме с модерно оборудван център и цели две СПА зони за пълноценна почивка на ума и тялото. Посетете нашата свободна зона или тази, обособена само за възрастни. Благодарение на изобилието от минерална вода можете да си подарите истинска почивка и възстановяване.

Гранд СПА Зона и Spa & Wellness Adults only зона

Сред процедурите, от които може да се възползвате в нашия модерен СПА центъра, са: финландска сауна, билкова парна баня, солна стая, вътрешни басейни, парна баня, лакониум, кнайп пътека, душове. Имаме и витаминен бар с приятни и здравословни напитки, които ще Ви освежат и тонизират.

СПА зоната за възрастни пък ще се погрижи за Вашия комфорт с билкова и финландска сауна, парна баня, солна стая, ледена стая, стая за релакс, кабинети за масаж и козметични процедури, медицински център за различни терапии. За Вашето спокойствие зоната е с ограничен достъп за деца. Тук можете да се отпуснете и да се насладите на избраното СПА преживяване.

СПА процедури – почивка за ума и тялото

СПА процедурите не са просто начин да си починете и да се почувствате добре веднъж. Те са начин на живот, изразяващ се в обич към себе си. Те са подарък от Вас за Вас, който има изключителни ползи за тялото.

СПА терапиите намаляват стреса, подобряват състоянието на кожата, зареждат Ви с енергия, помагат Ви да бъдете във форма. Те могат да повлияят положително на различни физически заболявания. Разбира се, не е необходимо да не се чувствате добре, за да се подложите на СПА терапия. Те са и чудесен профилактичен метод, който усилва защитната бариера на целия организъм. И не на последно място – начин да се поглезите с приятно изживяване.

Ще се радваме престоят Ви в Гранд Хотел Велинград да се превърне в незабравимо преживяване, изпълнено с луксозни СПА удоволствия. Заповядайте при нас!