Adults only SPA & Wellness зона

Балнеолечението е метод за профилактика и лечение на редица здравословни проблеми чрез лековитите свойства на минералната вода. Заповядайте в нашия медицински център, предлагащ разнообразие от балнео услуги за подобряване на Вашето физическо здраве!

Вашето място за ритуали за здраве и красота

Adults only SPA & Wellness е нашето специално кътче, в което можете да се отдадете на луксозно преживяване, релакс и пълно спокойствие. Тази невероятни ритуали ще Ви тонизират, ще върнат доброто Ви настроение и ще допринесат за страхотния Ви престой при нас!

В тази част от СПА центъра можете да се отпуснете под звуците на нежна музика в сауна парка с финландска и билкова сауна. На Ваше разположение са и парна баня, ледена стая -5°C, ароматерапия, солна стая, масажни кабинети, подводен масаж тангентор, стая за почивка, медицински център с различни процедури.

За Ваше удобство сме изготвили СПА меню, от което да си изберете ритуали за красота и почивка, събрани от всички краища на света. Подарете си удоволствието, наречено детоксикираща терапия с водорасли, насладете се на луксозен ревитализиращ масаж, усетете лечебната сила на процедурата Хамам. Изборът е голям, за да обхванем интересите на всеки наш гост.

Ако сте почитатели на масажите, можете да се възползвате от класически масаж, антистрес и арома масаж, масаж с вулканични камъни, лечебен масаж. Можем да Ви подготвим индивидуална сауна или парна баня с етерични масла. Детоксикиращите терапии пък са истинско богатство и всеки трябва да си подари поне една! Тук имате избор от детокс терапия с мед и ароматни масла, терапия с водорасли или с кал, Аюрведа масаж и още луксозни СПА ритуали.

Обновяваме СПА менюто редовно, което Ви дава възможност да опитвате нови терапии всеки път, щом ни посетите. Очакваме Ви!

Разгледайте промоционалните ни пакети с настаняване и процедури