Гранд СПА Зона

Потопете се в релаксиращата обстановка в нашия Гранд СПА център – в преносен и в буквален смисъл, защото разполагаме с изобилие от топла минерална вода! Превърнете престоя си при нас в пълноценна почивка за ума и тялото с разнообрази СПА процедури.

Имате възможност да се насладите на терапии с минерална вода в свободната зона или в тази, която е само за възрастни.

СПА зона със свободен достъп

В свободната СПА зона за Вашата почивка ще допринесат:

Вътрешни басейни

Pазполагаме с голям плувен басейн с полу-олимпийски размери (22 м х 10 м), детски басейн за най-малките, както и с още два термални басейна с водни масажни джетове.

Парна баня

Много полезна, влияе на тялото с влажност и топлина за пълноценно възстановяване, отнемане на умората, подобряване на тонуса.

Финландска сауна

Чудесен избор за елиминиране на стреса, успокояване и детокс на целия организъм.

Билкова парна баня

Тя е подобна на класическата парна баня с разликата, че тук релаксирате с нежния аромат на микс от билки за почивка и спокойствие на ума и тялото.

Лакониум

Идеално решение за хората, които не могат да стоят в сауна или парна баня. Това са топли анатомични лежанки, които намаляват стреса, регулират кръвното налягане. Те затоплят тялото постепенно, не изведнъж.

Солна стая

Подарете си халотерапия за подсилване на имунитета и благоприятно въздействие върху цялото тяло. Това е модерно помещение за почивка, посипано със сол, в което се разпръсква влажен аерозол на соли. Страхотна терапия за пречистване на тялото от токсини.

Прочети повече

Кнайп пътека

Ще я срещнете и под името „рефлексология“. Представлява пътека от различни повърхности като речни камъчета, заострени и плоски камъчета и други, върху които стъпвате боси. Помага за тонизиране, балансиране и подобряване на кръвообращението.

Душове

На територията на СПА зоната може да си вземете бърз душ след басейна или избраната СПА терапия.

Витаминен бар

След процедура подкрепете тялото си с витамини от нашия бар под формата на вкусни и полезни смутита, фрешове и други напитки за енергия и тонус.

Разгледайте промоционалните ни пакети с настаняване и процедури