За Гранд Медикал

Гранд Медикал в Гранд Хотел Велинград – Вашият балнео оазис

Времето, прекарано при нас, е време, посветено на Вас! Подарете си пълноценна почивка, подобрете тонуса и здравето си с нашите СПА и балнео процедури.

За Гранд Медикал

Пълноценната почивка е тази, през която се грижите за себе си. Медико-естетичен център Grand предлага висококачествени козметични, естетични и балнео услуги с иновативна апаратура и козметика. Нашите опитни специалисти ще Ви предложат най-добрия метод за балнеолечение според Вашия проблем или козметична процедура, която ще Ви направи щастливи.

Препоръчваме Ви непременно да включите в програмата си нашите балнео и СПА услуги, след като се настаните в Гранд Хотел Велинград, и да се насладите на техния благотворен ефект върху ума и тялото.

Магията на Велинград

Велинград е един от най-популярните СПА курорти, заобиколен от необятната природа, красиви гледки и изобилие от горещи минерални извори. Градът е известен като СПА столицата на Балканите, а Гранд Хотел Велинград Ви дава възможност да се докоснете до най-добрия естествен лечител – природата и нейните богатства. Заповядайте в Гранд Медикал, за да усетите лечебната сила на минералната вода, подарявайки си СПА или балнео процедура за релакс и възстановяване.

Балнеолечение

В Гранд Медикал се предлагат различни балнео услуги за лечение, профилактика и грижа за Вашето физическо здраве и психически релакс. Разполагаме с екип от специалисти и иновативна апаратура за физиотерапия, които ще Ви помогнат да се почувствате по-добре. Центърът е уютен, модерен и комфортен, създаден за Вас и Вашето удобство. Заповядайте, за да получите най-добрата грижа за Вашето здраве!

СПА&Уелнес

Нашият невероятен СПА център Ви очаква! В него можете да се насладите на различни процедури с лечебна минерална вода и да поплувате във вътрешните и външните басейни. Имате възможност да се възползвате от дълъг списък дерматологични и естетични процедури за красота, възвръщане на тонуса и грижа за кожата. И разбира се, да посетите нашите две СПА&Уелнес зони – една със свободен достъп за деца и възрастни и една само за възрастни – единствената такава във Велинград.

Видео

Разгледайте промоционалните ни пакети с настаняване и процедури